Show simple item record

dc.contributor.authorUranga Gama, Jone
dc.contributor.authorEtxabide Etxeberria, Alaitz
dc.contributor.authorGuerrero Manso, Pedro Manuel ORCID
dc.contributor.authorDe la Caba Ciriza, María Coro ORCID
dc.date.accessioned2020-01-17T18:48:57Z
dc.date.available2020-01-17T18:48:57Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationEkaia 28 : 95-104 (2015)
dc.identifier.issn0214-9001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/38882
dc.description.abstractElikagaiak ontziratzeko filmak aztertzea garrantzitsua da, ikerketaren bidez gaur egun merkatuan dauden ontziratzeen propietateak hobetzea ahalbidetu baitaiteke. Kasu honetan, polimero berriztagarri eta biodegradagarri bat erabiliz, hainbat azido zitriko kantitatetako filmak egin dira. Haien propietateak aztertu dira, bai eta gazten ontziratzean duten jarrera. Arrain-gelatinazko film hauek film komertzialek eskaintzen ez dituzten zenbait propietate interesgarri erakutsi dituzte; esaterako, gaztak bere koipea gordetzea eta ez lehortzea ahalbidetzen dute.
dc.language.isoeus
dc.publisherServicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleArrain-hondakinak baloratzea, gazta ontziratzeko
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.rights.holder© 2015, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua
dc.identifier.doi10.1387/ekaia.13927 


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record