Search
Now showing items 1-4 of 4
Giza Nutrizioa
(Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2012-12-12)
Bi izango dira ikasleek ardatz modura Giza Nutrizioko iraskasgaia garatzeko erbiliko dituzten arazoak:
ZER EGITEN DU ORGANISMOAK JANDAKOAREKIN?
ZERGATIK ETA ZERTARAKO BEHAR DU GURE GORPUTZAK ENERGIA?
Nola elikatuko gara 20 urte barru?
(Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2015-12-21)
Elikagaien industrian produktu kimikoak erabiltzen hasi zirenetik, merkatuetan punta-puntako produktuak garatu nahi dira, bizi kalitatea hobetzeko eta gaixotasunak prebenitzeko. Gaur egun, elikagaien ekoizpen eta ikerkuntzaren ...
Elikagaien barru-barruko egitura
(Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2011-06-14)
Baliabidearen bidez, ikasleek elikatzeko jaten duguna, hau da, gure dietaren osagaiak, elikagaietan presente dauden espezie kimikoak edo beraien nahasteak besterik ez direla ikasteko proposatzen da. Hooregatik hauen oinarri ...
Bakterioak eta Osasuna. Ezagutzaren eta hazkuntza-kontrolaren garrantzia
(Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente, 2015-05-12)
Mikroorganismoen ezaugarri orokorren ezagutza funtsezkoa da ulertzeko gaixotasun infekziosoen eragileak direla eta elikagaien eta gaien hondamenean inplikatuta egon daitezkeela (alde txarra). Bestalde, eta ez da garrantzi ...