Search
Now showing items 1-6 of 6
A short training program improves the accuracy of portion-size estimates in future dietitians
(Sociedad Latinoamericana de Nutrición, 2007)
[EN] The objective of this study was to determine whether a short training program, using real foods, would decreased their portion-size estimation errors after training. 90 student volunteers (20.18±0.44 y old) of the ...
Consumo de alimentos ricos en azúcar-sal en niños de Las Arenas (Getxo, Bizkaia) por grupos de edad
(Eusko Ikaskuntza, 2011)
[ES] El aumento del consumo de grasas y carbohidratos, así como dulces, refrescos, productos industriales y snacks, junto con la disminución de la ingesta de alimentos saludables, y el sedentarismo en los niños, infl uyen ...
Anoak estimatzerakoan doitasun maila: elikagaien formek duten eragina
(Eusko Ikaskuntza, 2009)
[EUS] Ikerketa lan honen helburua entrenamendu programa baten ondoren elikagaien formek, anoak estimatzeko garaian duen eragina baloratzea da. Doitasun baxuenarekin estimaturiko elikagai amorfoak izan ziren, bai entrenamendu ...
Elikagaien anoen estimazioa hobetzeko programa: diseinu eta aplikazioa
(Eusko Ikaskuntza, 2008)
[EUS] Ikerlan honen helburua, elikagaien anoen estimazioa hobetzeko programa baten diseinua eta programa honen aplikazioaren abantailak ebaluatzea izan zen. Emaitzek programaren inplementazioa arrakastatsua izan zela diote ...
Helduen altuera iragarpena: belaunerainoko altuera neurriak
(Eusko Ikaskuntza, 2010)
[EUS] Lan honen helburua ohiko metodoen zein metodo ez-zuzenekoen bitartez (belaunerainoko altuera antropometroarekin eta zinta metrikoarekin) pertsona helduez osaturiko talde baten altuera zehaztea izan da. Ez-zuzeneko ...
Cooperative learning strategies to teach nutrition to geriatric nursing staff
(Sociedad Latinoamericana de Nutrición, 2008)
[EN] The objective of this study was to test the hypothesis that cooperative learning strategies will help to increase nutrition knowledge of nurses and nursing assistants caring for the elderly in different institutional ...