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Intraobserver error associated with anthropometric measurements made by dietitians 

Arroyo Izaga, Marta; Freire, M.; Ansotegui Alday, Laura; Rocandio Pablo, Ana María (Sociedad Española de Nutrición Parenteral y Enteral, 2010)
[EN] Introduction: Although dietitians play an important role in the anthropometric assessment, reports on measurements made by these health professionals rarely include estimates of measurement error. Aim: To estimate ...
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Prevalence and magnitude of body weight and image dissatisfaction among women in dietetics majors 

Arroyo Izaga, Marta; Basabe, Nekane; Serrano, Leticia; Sánchez, Celia; Ansotegui Alday, Laura; Rocandio Pablo, Ana María (Sociedad Latinoamericana de Nutrición, 2010)
[EN] Some authors have suggested that body weight dissatisfaction may be high in students majoring in dietetics. Therefore, this study was conducted to examine the extent of body weight and image dissatisfaction in a sample ...
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Relación entre el índice de consumo de pescado y carne y la adecuación y calidad de la dieta en mujeres jóvenes universitarias 

Alegría Lertxundi, Iker; Rocandio Pablo, Ana María; Telletxea Artzamendi, Saioa; Rincón, Estibaliz; Arroyo Izaga, Marta (Sociedad Española de Nutrición Parental y Enteral, 2014)
[ES] Introducción: En las poblaciones occidentales el consumo de pescado es menor que el de carnes y esto puede influir en la calidad de la dieta total. Objetivo: Comprobar si la relación entre el consumo de pescado y ...

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Arroyo Izaga, Marta (3)
Rocandio Pablo, Ana María (3)
Ansotegui Alday, Laura (2)Alegría Lertxundi, Iker (1)... View MoreDepartamento (cas.)Farmacia y ciencias de los alimentos (3)Departamento (eus.)
Farmazia eta elikagaien zientziak (3)
Subject
MEDICINE (3)
NUTRITION AND DIETETICS (3)... View MoreDate Issued2014 (1)2010 (2)Language(ISO)eng (2)spa (1)

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