UPV-EHU ADDI
  • Back
    • English
    • español
    • Basque
  • Login
  • English 
    • English
    • español
    • Basque
  • FAQ
Search 
  •   ADDI
  • INVESTIGACIÓN
  • Search
  •   ADDI
  • INVESTIGACIÓN
  • Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Search

Show Advanced FiltersHide Advanced Filters

Filters

Use filters to refine the search results.

Now showing items 1-1 of 1

  • Sort Options:
  • Relevance
  • Title Asc
  • Title Desc
  • Issue Date Asc
  • Issue Date Desc
  • Results Per Page:
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
Thumbnail

Relación entre el índice de consumo de pescado y carne y la adecuación y calidad de la dieta en mujeres jóvenes universitarias 

Alegría Lertxundi, Iker; Rocandio Pablo, Ana María ORCID; Telletxea Artzamendi, Saioa ORCID; Rincón, Estibaliz; Arroyo Izaga, Marta ORCID (Sociedad Española de Nutrición Parental y Enteral, 2014)
[ES] Introducción: En las poblaciones occidentales el consumo de pescado es menor que el de carnes y esto puede influir en la calidad de la dieta total. Objetivo: Comprobar si la relación entre el consumo de pescado y ...

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
OpenAIRE
EHU Bilbioteka
 

 

Browse

All of ADDICommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesDepartamentos (cas.)Departamentos (eus.)SubjectsThis CommunityBy Issue DateAuthorsTitlesDepartamentos (cas.)Departamentos (eus.)Subjects

My Account

Login

Discover

AuthorAlegria-Lertxundi, Iker (1)Arroyo-Izaga, Marta (1)Rincón, Estibaliz (1)ROCANDIO PABLO, ANA MARIA (1)... View MoreTipo documentoinfo:eu-repo/semantics/article (1)Departamento (cas.)
Farmacia y ciencias de los alimentos (1)
Departamento (eus.)
Farmazia eta elikagaien zientziak (1)
Subject
MEDICINE (1)
NUTRITION AND DIETETICS (1)
... View MoreDate Issued
2014 (1)
Language(ISO)
spa (1)

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
OpenAIRE
EHU Bilbioteka