Itemaren erregistro erraza erakusten du

dc.contributor.advisorMartínez de Albeniz Ezpeleta, Iñaki
dc.contributor.authorOrtega Víbora, Zulema
dc.contributor.otherF. CC. SOCIALES/COMUNICACION
dc.contributor.otherGIZARTE ETA KOMUNIKAZIO ZIENTZIEN F.
dc.date.accessioned2018-11-27T16:54:41Z
dc.date.available2018-11-27T16:54:41Z
dc.date.issued2018-11-27
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/29898
dc.description.abstractEn este trabajo de investigación se analizan las claves de la ahora tan afamada experiencia gastronómica y se llevan a la práctica analizadas en dos de los más prestigiosos restaurantes españoles.es_ES
dc.language.isospaes_ES
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es
dc.subjectgastronomíaes_ES
dc.subjectexperienciaes_ES
dc.subjectexperimentaciónes_ES
dc.subjectsociedades_ES
dc.titleExperimentación gastronómica en la sociedad de la experienciaes_ES
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesis
dc.date.updated2018-05-09T10:34:20Z
dc.language.rfc3066es
dc.rights.holderAtribución (cc by)
dc.identifier.gaurassign60593-765250


Item honetako fitxategiak

Thumbnail

Item hau honako bilduma honetan/hauetan agertzen da

Itemaren erregistro erraza erakusten du

Atribución (cc by)
Bestelakorik adierazi ezean, itemaren baimena horrela deskribatzen da:Atribución (cc by)