Show simple item record

dc.contributor.authorMijangos Ugarte, Fernando
dc.contributor.authorMarín, José R.
dc.contributor.authorGonzález Kareaga, Borja E.
dc.contributor.authorVilela Inmaculada, Vilas
dc.date.accessioned2020-01-17T18:00:58Z
dc.date.available2020-01-17T18:00:58Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationEkaia 19 : 49-60 (2005)
dc.identifier.issn0214-9001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/38718
dc.description.abstractArtikulu honetan azukrea karamelo bihurtzen den prozesua aztertu nahi izan dugu kimika fisiko makromolekularraren teorien lagun tzarekin. Azukrea funtzio anitzeko monomeroa da eta bere konden tsazioaren bidez lortutako karameloek, polimero termoegonkorra edo elkargurutzatua izateko aukera asko dute. Hau gure laborategian DSC teknikarekin ikertu dugu.
dc.language.isoeus
dc.publisherServicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleAzukretik karamelora: polimero termoegonkorrak?
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/article
dc.rights.holder© 2005, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record