Browsing TD-Ciencias by Author "Guillén Loren, María Dolores"
Now showing items 1-4 of 4
-
Assessment of the influence of soybean oil minor components, and of certain added tocopherols and dietary amino compounds on the oil oxidation process under thermoxidative conditions and/or on its evolution during in vitro digestion
San Martin Rubio, Ana María (2019-07-23)In the present doctoral thesis three different topics have been addressed, these are:1- The influence of the minor compounds naturally present in commercial soybean oil on their evolution under accelerated storage conditions.It ... -
Changes in lipids and formation of derived compounds during fish cooking and in vitro gastrointestinal digestion of edible oils, model systems and processed fish meat
En la presente tesis doctoral se plantearon cuatro objetivos principales. En el primer objetivo, se estudiaron los cambios provocados por el proceso de cocinado en los lípidos y/o perfil volátil del pescado mediante ... -
Characterization of edible oils main and minor components and study of their evolution during oxidation, nixtamalization and in vitro digestion processes by non-conventional tecniques DI-SPME-GC/MS and1H NMR spectroscopy
En la presente tesis doctoral, por un lado, se abordó el estudio de la caracterización de aceites vegetales de diferente origen botánico, prestando atención a su composición en componentes minoritarios mediante el empleo ... -
Modificación del proceso de oxidación de aceites comestibles poliinsaturados por efecto de su enriquecimiento en algunos compuestos con potencial capacidad antioxidante y por efecto de la temperatura.
Del Caño Ochoa, Sofía (2023-02-17)En la presente memoria para optar al grado de doctor se presenta un resumen de los resultados y las conclusiones más importantes extraídas de los estudios llevados a cabo con el fin de elucidar el efecto que tiene, por un ...