dc.contributor.author | Mijangos Ugarte, Fernando | |
dc.contributor.author | Marín, José R. | |
dc.contributor.author | González Kareaga, Borja E. | |
dc.contributor.author | Vilela Inmaculada, Vilas | |
dc.date.accessioned | 2020-01-17T18:00:58Z | |
dc.date.available | 2020-01-17T18:00:58Z | |
dc.date.issued | 2005 | |
dc.identifier.citation | Ekaia 19 : 49-60 (2005) | |
dc.identifier.issn | 0214-9001 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/38718 | |
dc.description.abstract | Artikulu honetan azukrea karamelo bihurtzen den prozesua aztertu nahi izan dugu kimika fisiko makromolekularraren teorien lagun tzarekin. Azukrea funtzio anitzeko monomeroa da eta bere konden tsazioaren bidez lortutako karameloek, polimero termoegonkorra edo elkargurutzatua izateko aukera asko dute. Hau gure laborategian DSC teknikarekin ikertu dugu. | |
dc.language.iso | eus | |
dc.publisher | Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.title | Azukretik karamelora: polimero termoegonkorrak? | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | |
dc.rights.holder | © 2005, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua | |