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dc.contributor.authorKintana Urtiaga, Xabier
dc.date.accessioned2021-09-11T09:24:59Z
dc.date.available2021-09-11T09:24:59Z
dc.date.issued1984
dc.identifier.isbn978-84-7585-017-7
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/53047
dc.description.abstractÍndice - Aurkibidea:- Establecimientos y oficios - Denda eta lanbideak.- Los alimentos - Elikagaiak: Vegetales - Landareak. Animales - Animaliak. Preparados y condimentos - Prestatuak eta saltsakariak. Bebidas - Edariak.- Partes de los alimentos - Elikagaien zatiak.- Adjetivos relacionados con la gastronomía - Gastronomiaz zer ikusia duten adjetiboak.- Verbos relacionados con la gastronomía - Gastronomiari buruzko aditzak.- Instrumentos de cocina - Sukalde tresneriak.- Medidas y frases hechas - Neurriak eta esakerak.- Platos condimentados - Jaki prestatuak
dc.language.isospa
dc.publisherServicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.titleDiccionario de cocina y hostelería Castellano - Vasco / Sukalde eta ostalaritzarako hiztegia Euskara - Gaztelania
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/book
dc.rights.holder©1993, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua


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©1993, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua
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