dc.contributor.author | Kintana Urtiaga, Xabier | |
dc.date.accessioned | 2021-09-11T09:24:59Z | |
dc.date.available | 2021-09-11T09:24:59Z | |
dc.date.issued | 1984 | |
dc.identifier.isbn | 978-84-7585-017-7 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/53047 | |
dc.description.abstract | Índice - Aurkibidea:- Establecimientos y oficios - Denda eta lanbideak.- Los alimentos - Elikagaiak: Vegetales - Landareak. Animales - Animaliak. Preparados y condimentos - Prestatuak eta saltsakariak. Bebidas - Edariak.- Partes de los alimentos - Elikagaien zatiak.- Adjetivos relacionados con la gastronomía - Gastronomiaz zer ikusia duten adjetiboak.- Verbos relacionados con la gastronomía - Gastronomiari buruzko aditzak.- Instrumentos de cocina - Sukalde tresneriak.- Medidas y frases hechas - Neurriak eta esakerak.- Platos condimentados - Jaki prestatuak | |
dc.language.iso | spa | |
dc.publisher | Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |
dc.title | Diccionario de cocina y hostelería Castellano - Vasco / Sukalde eta ostalaritzarako hiztegia Euskara - Gaztelania | |
dc.type | info:eu-repo/semantics/book | |
dc.rights.holder | ©1993, Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitateko Argitalpen Zerbitzua | |