Search
Now showing items 1-4 of 4
The Promotion of Sustainable Diets in the Healthcare System and Implications for Health Professionals: A Scoping Review
(MDPI, 2021-02-26)
The impacts of the current global food system are already visible in the environment and in the health of the population. The promotion of sustainable diets is key to counter the negative consequences. The healthcare system ...
Euskadin 2030ean elikadura sistema iraunkorra izateko ikerketa eta berrikuntza estrategia: Euskadiko Fit4Food2030 politiken laborategiko emaitzak
(Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2021)
Horizonte Europa markoak identifikatutako erronken artean, lurzoruen osasuna eta elikagaiak dira misioaren arloetako bi, eta horiekin batera, ingurumenari, baliabideei eta elikadurari loturiko nekazaritza. Abiapuntu gisa ...
Estrategia de investigación e innovación para un sistema alimentario sostenible en Euskadi 2030: resultados del laboratorio de políticas Fit4Food2030 de Euskadi
(Servicio Editorial de la Universidad del País Vasco/Euskal Herriko Unibertsitatearen Argitalpen Zerbitzua, 2021)
Entre los desafíos identificados por el marco de Horizonte Europa, la salud del suelo y los alimentos es uno de los ámbitos de misión junto con la agricultura vinculada al medio ambiente, los recursos y la alimentación, ...
Identifying a Sustainable Food Procurement Strategy in Healthcare Systems: A Scoping Review
(MDPI, 2021-02-23)
The healthcare system’s climate footprint is equivalent to 4.4% of global net emission. The food service offered, with subsequent food waste production and energy consumption, falls within the spectrum of environmentally ...