dc.contributor.advisor | Apellániz González, Iñigo | |
dc.contributor.author | Olalde Leoz, Mikel | |
dc.contributor.other | F. MEDICINA Y ODONTOLOGIA | |
dc.contributor.other | MEDIKUNTZA ETA ODONTOLOGIA F. | |
dc.date.accessioned | 2019-01-15T16:58:28Z | |
dc.date.available | 2019-01-15T16:58:28Z | |
dc.date.issued | 2019-01-15 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/30810 | |
dc.description.abstract | ÈUS] Elikadura osasuntsuari geroz eta garrantzi handiagoa ematen dion inguru sozial honetan, azukreak gure dietan daukan rola susmopean dago azkenaldian. Erosi daitezkeen elikagai industrial askok azukrea daramate, kasu ugaritan produktuaren %20-30-a suposatzen duelarik, arrazoi argirik gabe.
Lan honen bitartez azukrearen atzean dagoena arakatuko dugu, bere kontsumo patroian aldaketa sakonak lortzeko aukera desberdinak analizatuz. | es_ES |
dc.language.iso | eus | es_ES |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ | |
dc.subject | azukrea | es_ES |
dc.subject | azúcar | |
dc.subject | zerga-legea | |
dc.subject | impuesto | |
dc.title | Azukrearen osasun eraginen eta hari ezarritako zerga-legeen errebisio bat | es_ES |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | |
dc.date.updated | 2018-04-12T14:52:01Z | |
dc.language.rfc3066 | es | |
dc.rights.holder | Atribución-NoComercial-CompartirIgual (cc by-nc-sa) | |
dc.identifier.gaurassign | 67072-704971 | |