dc.contributor.advisor | Errasti Amozarrain, Anjel Mari | es |
dc.contributor.author | Ondarra Zubeldia, Iera | es |
dc.contributor.other | E.U.E. EMPRESARIALES -SAN SEBASTIAN | es |
dc.contributor.other | DONOSTIAKO ENPRESA IKASKETEN U.E. | es |
dc.date.accessioned | 2017-02-10T18:51:11Z | |
dc.date.available | 2017-02-10T18:51:11Z | |
dc.date.issued | 2017-02-10 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/20644 | |
dc.description.abstract | Janariak urtero milioika euro mugitzen ditu mundu guztian zehar, jatekoa
bizitzeko behar
-
beharrezko zaiguna izanik, janariari loturiko denda bat
irekitzearen ideia ez da inoiz zaharkitua geldituko, testuinguru ekonomikoan
sortzen diren beharretara eg
okitzen jakin eta unean uneko eskakizunetara
egokitzen asmatzea ezinbestekoa izango da, ordea. Janariarekin lotura duen
negozio bat irekitzea ez baita arrakastaren sinonimo, gizartean eta ekonomian
sortzen diren aldaketetara egokitzeko prest egon behar da
momentu oro eta
ahal den heinean aldaketei aurre egin beranduegi izan baino lehen. | es |
dc.language.iso | eus | es |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.subject | gazta denda | es |
dc.title | Gazta denda baten negozio plana | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis | es |
dc.date.updated | 2016-06-23T11:09:54Z | es |
dc.language.rfc3066 | es | es |
dc.rights.holder | © 2016, el autor | es |
dc.contributor.degree | Grado en Administración y Dirección de Empresas | es |
dc.contributor.degree | Enpresen Administrazio eta Zuzendaritzako Gradua | es |
dc.identifier.gaurregister | 70794-313399-10 | es |
dc.identifier.gaurassign | 29541-313399 | es |