dc.contributor.author | Berraondo Juaristi, María Rosario | |
dc.contributor.author | Fernández de Aránguiz Guridi, María Yolanda | |
dc.date.accessioned | 2012-01-31T16:41:11Z | |
dc.date.available | 2012-01-31T16:41:11Z | |
dc.date.issued | 2011-06-14 | |
dc.identifier.citation | BERRAONDO M. & FERNANDEZ DE ARANGUIZ M. ( 2011). Elikagaien barru-barruko egitura. http://hdl.handle.net/10810/6581 | es |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10810/6581 | |
dc.description | Duración (en horas): De 31 a 40 horas.Nivel educativo: Grado | es |
dc.description.abstract | Baliabidearen bidez, ikasleek elikatzeko jaten duguna, hau da, gure dietaren osagaiak, elikagaietan presente dauden espezie kimikoak edo beraien nahasteak besterik ez direla ikasteko proposatzen da. Hooregatik hauen oinarri eta jarrera kimikoa ezagutzera behartuta daude Gradoan izango duten heziketan erabili ahal izateko.
Dietista-Nutrizionista batek, bizitzaren zehar gure organismoaren funtzionamendu zuzena baimentzen duen dieta, zein espezie kimikoez, kantitateez eta hauen eraginak, ezagutu behar ditu.
Honetarako espezie kimiko hauek zeintzuk, nolakoak diren eta zein jokabide duten ezagutu behar du. | es |
dc.language.iso | eus | es |
dc.publisher | Vicerrectorado de Calidad e Innovación Docente | es |
dc.relation.ispartofseries | IKD baliabideak | |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | es |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/ | * |
dc.subject | nutrizioa | es |
dc.subject | elikagaiak | es |
dc.subject | egitura | es |
dc.title | Elikagaien barru-barruko egitura | es |
dc.type | info:eu-repo/semantics/other | es |
dc.rights.holder | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported | * |
dc.subject.categoria | PROBLEMETAN OINARRITUTAKO IKASKUNTZA | |