Show simple item record

dc.contributor.authorBerraondo Juaristi, María Rosario ORCID
dc.contributor.authorFernández de Aránguiz Guridi, María Yolanda ORCID
dc.date.accessioned2012-01-31T16:41:11Z
dc.date.available2012-01-31T16:41:11Z
dc.date.issued2011-06-14
dc.identifier.citationBERRAONDO M. & FERNANDEZ DE ARANGUIZ M. ( 2011). Elikagaien barru-barruko egitura. http://hdl.handle.net/10810/6581es
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10810/6581
dc.descriptionDuración (en horas): De 31 a 40 horas.Nivel educativo: Gradoes
dc.description.abstractBaliabidearen bidez, ikasleek elikatzeko jaten duguna, hau da, gure dietaren osagaiak, elikagaietan presente dauden espezie kimikoak edo beraien nahasteak besterik ez direla ikasteko proposatzen da. Hooregatik hauen oinarri eta jarrera kimikoa ezagutzera behartuta daude Gradoan izango duten heziketan erabili ahal izateko. Dietista-Nutrizionista batek, bizitzaren zehar gure organismoaren funtzionamendu zuzena baimentzen duen dieta, zein espezie kimikoez, kantitateez eta hauen eraginak, ezagutu behar ditu. Honetarako espezie kimiko hauek zeintzuk, nolakoak diren eta zein jokabide duten ezagutu behar du.es
dc.language.isoeuses
dc.publisherVicerrectorado de Calidad e Innovación Docentees
dc.relation.ispartofseriesIKD baliabideak
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccesses
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/*
dc.subjectnutrizioaes
dc.subjectelikagaiakes
dc.subjectegituraes
dc.titleElikagaien barru-barruko egituraes
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/otheres
dc.rights.holderAttribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported*
dc.subject.categoriaPROBLEMETAN OINARRITUTAKO IKASKUNTZA


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported